kulturliget eseménynaptár

Program


Körúti Színház: Emil és a detektívek

Körúti Színház: Emil és a detektívek

Emil szegény családból származó kisfiú, aki nagymamájához indul Berlinbe. Minden megtakarított pénze a zsebében lapul. A vonatra felszállva azonban nem várt fordulatot vesz a történet. Mire odaér, az összes pénze eltűnik. Nyomozásba fogna… de hát egyedül nem tudja, mit tehetne. Éppen a legjobbkor Berlin utcáinak fenegyerekei sietnek segítségére a kalandban.

Csak remélhetjük, hogy a történetnek jó vége lesz…

Erich Kästner örök klasszikusát Galambos Zoltán álmodta színpadra, korunk ízlésének megfelelően lendületes párbeszédekkel, és a fiatalabb korosztályt is megragadó zenei világgal. A bő egyórás darabban megismerhetjük az 1920-as évek Berlinjének városi gyerekbandáit, és azt is megtudhatjuk, hogy bár különbözünk, különböző háttérrel, más-más családokból érkezünk, van olyan ügy, amely egyesít minket. A gyerekbarátságok feltétel nélküli tisztaságából, a felnőttek is sokat tanulhatnak.

Gyerkőcbérlet előadás, a Körúti Színház bemutatója
Az előadás hossza: 60 perc

Tisztelt Pedagógusok,
felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bérletet csak a helyszínen, a jegypénztárban tudnak vásárolni!

Felhívjuk egyéni látogatóink figyelmét, hogy bérletes előadásra nem tudnak helyre szóló jegyet váltani, munkatársaink az előadás előtt megmutatják ülőhelyeiket.

Megértésüket köszönjük!