kulturliget eseménynaptár

Program


Körúti Színház: Emil és a detektívek

Körúti Színház: Emil és a detektívek

Emil szegény családból származó kisfiú, aki nagymamájához indul Berlinbe. Minden megtakarított pénze a zsebében lapul. A vonatra felszállva azonban nem várt fordulatot vesz a történet. Mire odaér, az összes pénze eltűnik. Nyomozásba fogna… de hát egyedül nem tudja, mit tehetne. Éppen a legjobbkor Berlin utcáinak fenegyerekei sietnek segítségére a kalandban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 15. kedd, 11:00

Csak remélhetjük, hogy a történetnek jó vége lesz…

Erich Kästner örök klasszikusát Galambos Zoltán álmodta színpadra, korunk ízlésének megfelelően lendületes párbeszédekkel, és a fiatalabb korosztályt is megragadó zenei világgal. A bő egyórás darabban megismerhetjük az 1920-as évek Berlinjének városi gyerekbandáit, és azt is megtudhatjuk, hogy bár különbözünk, különböző háttérrel, más-más családokból érkezünk, van olyan ügy, amely egyesít minket. A gyerekbarátságok feltétel nélküli tisztaságából, a felnőttek is sokat tanulhatnak.

Gyerkőcbérlet előadás, a Körúti Színház bemutatója
Az előadás hossza: 60 perc

Tisztelt Pedagógusok,
felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bérletet csak a helyszínen, a jegypénztárban tudnak vásárolni!

Felhívjuk egyéni látogatóink figyelmét, hogy bérletes előadásra nem tudnak helyre szóló jegyet váltani, munkatársaink az előadás előtt megmutatják ülőhelyeiket.

Megértésüket köszönjük!

Ajánló


Rókakoma ólálkodik Nyuszi háza körül, tapsifülest elragadja és magával viszi. A furfangos kiskutya, Bodri, azonban nem hagyja annyiban és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!