kulturliget eseménynaptár

Program


Lilla és Tündérbogyó kincset keres

Lilla és Tündérbogyó kincset keres

Zenés mesejáték, melyben Lilla képzeletbeli barátjával Tündérbogyóval kincsek nyomába indul. Mindannyian kincseket keresünk. Mindenfelé barangolunk, kutakodunk, gyűjtögetünk, de végül rájövünk: a kincsek nem kívül vannak, hanem bennünk, mindannyiunkban – csak fel kell ismerni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 11:00

Lilla és Tündérbogyó kincset keres
élőszereplős bábos játék
A GARDRÓB MŰVÉSZETI CSOPORT előadása

Kádár Annamária érzelmi intelligencia-fejlesztő történetei alapján készült zenés mesejáték, melyben Lilla képzeletbeli barátjával Tündérbogyóval kincsek nyomába indul. Mindannyian kincseket keresünk. Mindenfelé barangolunk, kutakodunk, gyűjtögetünk, de végül rájövünk: a kincsek nem kívül vannak, hanem bennünk, mindannyiunkban – csak fel kell ismerni. Lilla már iskolás lett és bizony új kérdései, új nehézségei támadnak, amelyekre együtt keresik a válaszokat és a megoldásokat. Kalandjai során végül kiderül: történhet sok jó és sok rossz, de a legfontosabb dolgokat nem lehet tőlünk elrabolni.

Lilla...................... Ferencz Gabi
Tündérbogyó....... Pétery Melinda

Író: Dr. Kádár Annanmária
Szöveg: Pétery Melinda
Zeneszerző: Szalai Katalin
Díszlet, jelmez: Pálinkás Mariann
Művészeti vezető: Ferencz Gabi

4 éves kortól ajánljuk!

Az előadás a Harmónia Szalonban kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


Az Európa-szerte elismert zenészpáros, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint együttműködése a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen töltött éveikre nyúlik vissza. Akusztikus duójuk vált a legfontosabb közös formációjukká, és bár legutóbbi két lemezüket kvartettben rögzítették két belga zenésszel, közös munkájuk magja továbbra is a duó felállás.

Ajánló


Az 1980-as évek végén egy új név tűnt fel a hazai népzenei életben a Kolompos együttesé. Kezdetben táncházi zenekarként, táncegyüttesek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!