kulturliget eseménynaptár

Program


Múviláv
2

Múviláv

Népszerű romantikus filmjelenetek momentumai sodorják útjukon főhőseinket. Éber álmodozás a mozivásznon, álomszerű valóság a színpadon. Rengeteg humor, és a filmtörténet legromantikusabb dallamai csendülnek fel egy érzelmektől izzó színházi estén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 19:00

MÚVILÁV
MAJDNEM MINT A FILMEKEN
zenés romkom fantázia

Játssza
Trokán Nóra
Klem Viktor  

Alkotók
Zongorán közreműködik: Szitha Miklós
Dramaturg: Zöldi Gergely  
Rendező: Klem Viktor

Ajánlatunk


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Sűrű erdő közepében gazból gyütt boszorkány őriz ódon tölgyfába zárott három tündérleányt. Mesénk arról beszél, hogy éretlenke, de jó lelkületű királyi fiú mint szabadítja meg ezeket, mint veszejt el közülük kettőt, s mint szeret meg egyet halálosan.

Ajánló


Kerüljetek közelebb a természet és a környezetvédelem világához egy zenés bábelőadáson és ismerjétek meg Mimó és Csipek barátait!

Az 1980-as évek végén új név tűnt fel a hazai népzenei életben: a Kolompos együttesé. Kezdetben táncházi zenekarként, táncegyüttesek kísérőiként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!