kulturliget eseménynaptár

Program


Aktuális előadások



Rácz Zsuzsa: Mi a nők szuperereje? az igazi win-win – nőügyekről – nemcsak nőknek stand up

"Kik azok, akiket alig száz éve még tulajdonként kezeltek, pont mint egy lovat, vagy tehenet? Akik nem vásárolhattak saját házat, de még a gyerekeik sorsáról sem rendelkezhettek, nem lehetett saját pénzük, állásuk, és ha megunták őket, egyszerűen az utcára tették?
Ők ugyanazok, akik ma autót, céget, országot vezetnek és a világ GDP-jének egy harmadát termelik ki- csupán a nem fizetett, gondoskodó munkájukkal, mely nélkül összedőlne a világunk.
Alig vagyunk tudatában annak, hogy a nők hatalmas utat jártak be közel száz éve alatt.
Mert alig vagyunk tudatában, hogy micsoda szupererőnk van."
Kihagyhatatlan előadás - nőkről, nemcsak nőknek!
Rácz Zsuzsa kereken 20 évvel ezelőtt az "Állítsátok meg Terézanyut!" című könyvével lett ismert és népszerű. Zsuzsa az elmúlt húsz évben magyar nők ezreit „segítette hozzá ahhoz, ami a legnagyobb hiánycikk a körükben: a megbecsüléshez”.
A könyv sikere nyomán igazi női közösség született. A Rácz Zsuzsa által alapított Terézanyu Klub pályázatán és rendezvényein olyan témák kerültek elő, amelyek "a női lét valamely tabu témájára kérdeznek rá, például a család és a munka összeegyeztethetőségére (ha van ilyen egyáltalán), a saját magunkra fordított idő lehetőségére – vagy inkább lehetetlenségére -, a gyermekvállalás vagy éppen a gyermektelenség nehézségeire, a párkapcsolat csapdáira, vagy épp az anya-lánya kapcsolatok kihívásaira".
Rácz Zsuzsa mostanság izgalmas, sokakat érintő és érdeklő női témákról ír rendszeresen a Nők Lapjában, remek stílusban. Hozzánk is egy ízig-vérig női témával fog érkezni - mi máris nagyon várjuk!

A bemutató végén lehetőség lesz az író köteteinek megvásárlására és dedikálásra is.

Ajánló


Schäffer Erzsébet ismét egy vallomásos kötettel lepi meg olvasóit. Kitár egy kaput, mely mögött egy drámai élethelyzetben lévő férfi és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!