kulturliget eseménynaptár

Program


Világutazók-Besenyei Péter-A felhők felett
2

Világutazók-Besenyei Péter-A felhők felett

Besenyei Pétert a magyar közönségnek nem kell bemutatni. Igazi élő legenda a levegőben, és szinte már mindent megnyert, amit ebben a sportágban meg lehet. Világ-és Európa-bajnokságokon, valamint világkupa futamokon több mint harmincszor állt dobogón, tízszeres magyar nemzeti bajnok, és 21 alkalommal volt az “Év Sportolója” motoros repülésben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 12. csütörtök, 18:30

BESENYEI PÉTER: A FELHŐK FELETT

Exkluzív est a Red Bull Air Race műrepülő verseny alapító atyjával, Besenyei Péterrel.

Besenyei Pétert a magyar közönségnek nem kell bemutatni. Igazi élő legenda a levegőben, és szinte már mindent megnyert, amit ebben a sportágban meg lehet. Világ-és Európa-bajnokságokon, valamint világkupa futamokon több mint harmincszor állt dobogón, tízszeres magyar nemzeti bajnok, és 21 alkalommal volt az “Év Sportolója” motoros repülésben. A versenyzést 2016-ban hagyta abba, hogy több időt tudjon családjával tölteni. A levegőt természetesen nem hagyta el végleg, számtalan légibemutatón szerepel a világ minden pontján.

Besenyei Péter nem csak kiváló műrepülő, útjai során több tízezer képet készített a levegőből. Van érzéke elkapni a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy néhány szemet gyönyörködtető képet készítsen onnan, ahonnan kevesen fotóznak. A különböző időjárási helyzetekben, változó magasságokból készült képek nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem jobban megértetik az egyes időjárási helyzetek kialakulását.

Besenyei Péter 66 évesen is hihetetlenül fitt, közvetlen és kedves, hatalmas lelkesedéssel beszél a műrepülés során szerzett tapasztalatairól.

Az előadóval Kosaras Renáta

a Magyar Sport Üzleti Szövetség alelnöke beszélget.

Ajánló


Rókakoma ólálkodik Nyuszi háza körül, tapsifülest elragadja és magával viszi. A furfangos kiskutya, Bodri, azonban nem hagyja annyiban és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!